Kantoorbezoek Stibbe

Over dit evenement

Categorie
Kantoorbezoek
Organisator
IXe Bestuur (2023-2024)
Datum en tijd
8 feb. 2024 14:00 - 17:45
Locatie
Beethovenplein 10, 1077 WM Amsterdam

Hoe maak ik mijn masterkeuze?

Ben jij je aan het oriënteren op een master die goed past bij jouw interesses en ben je benieuwd welke praktijkgroepen hierbij aansluiten? Ben je nog in de oriënterende fase of ben je er al uit welke master je gaat doen maar wil je juist meer weten over de achtergrond van onze advocaten? Wij nodigen je van harte uit bij onze Stibbe Talks: hoe maak ik mijn masterkeuze!

Tijdens Stibbe Talks op dinsdag 8 februari 2024 zullen onze advocaten jou meenemen in hun eigen studieachtergrond en loopbaan. Hierbij word je meegenomen in de diverse praktijkgroepen binnen Stibbe en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en kantoorgenoten. Het programma start om 14:00 uur en zal worden afgesloten met een Get Together waarbij kantoorgenoten van al onze praktijkgroepen aansluiten. Het programma eindigt om 17:45 uur.

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een master? Meld je dan snel aan. Wij zien jullie allemaal graag op 8 februari.

Onze sponsoren