Profielen

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Meer informatie


Wie zijn wij? Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Meer informatie


Bij BarentsKrans houden we van uitdagingen. Net als jij. In hechte teams pak je complexe zaken aan. Nationaal en internationaal. Dit vraagt om kwaliteit en karakter. Zowel van je team als van jou. Je ontwikkelt je daarom zakelijk en persoonlijk. Zo werken we met succes én met plezier.

Meer informatie


BIG OPPORTUNITIES FOR BIG TALENTS DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Meer informatie


De Brauw: widely recognised as the leading international law firm in the Netherlands. Our global approach; our long-term commitment to our clients; and our embrace of our role in society, makes De Brauw a uniquely special collective. While nourishing deep roots in Dutch society, our clients and our legal advice are truly international. From our headquarters in Amsterdam, we act as clients’ lead strategic and trusted adviser, delivering global support.

Meer informatie


Are you ready? What do you want from your career in law? To work on the most exciting and high-profile deals? To receive market leading training from the brightest talent in the legal sector? To be generously rewarded throughout your career, including through global opportunities? Whatever your goal, we are commited to maximising the potential of every one of our people. Are you ready?

Meer informatie


Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want Pels Rijcken werkt veel voor de publieke sector. De Staat is een belangrijke cliënt en één van onze partners is landsadvocaat. Kortom, we staan als kantoor echt middenin de maatschappij.

Meer informatie


Connect to grow. Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Meer informatie


Gaat verder | Blijft dichtbij  Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame  oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier  waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij  ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.  Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 220 advocaten,  notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie  waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid  te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een  open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als  zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt. 

Meer informatie