Profielen

A&O Shearman is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa. 

Meer informatie


AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten.

Meer informatie


Wie zijn wij? Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Meer informatie


De Brauw: widely recognised as the leading international law firm in the Netherlands. Our global approach; our long-term commitment to our clients; and our embrace of our role in society, makes De Brauw a uniquely special collective. While nourishing deep roots in Dutch society, our clients and our legal advice are truly international. From our headquarters in Amsterdam, we act as clients’ lead strategic and trusted adviser, delivering global support.

Meer informatie


Stage lopen of net afgestudeerd? Denk dan eens aan De Nederlandsche Bank (DNB). Bij ons werk je aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. En om ervoor te zorgen dat pensioenen kunnen worden uitbetaald.

Meer informatie


Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want Pels Rijcken werkt veel voor de publieke sector. De Staat is een belangrijke cliënt en één van onze partners is landsadvocaat. Kortom, we staan als kantoor echt middenin de maatschappij.

Meer informatie


Connect to grow. Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Meer informatie


Gaat verder | Blijft dichtbij  Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame  oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier  waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij  ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.  Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 220 advocaten,  notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie  waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid  te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een  open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als  zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt. 

Meer informatie


Onze sponsoren