Nieuws

Diploma Uitreiking Jaar '19

Donderdag 14 april 2022 was het voor de Phaedreanen uit Jaar '19 eindelijk zover, zij mochten hun felbegeerde erkenning voor deelname aan het honoursprogramma ontvangen. Door de Diplomacommissie was een werkelijk waar onvergetelijke avond georganiseerd bij de Amstel Boathouse!

Iedereen had elkaar lange tijd niet gezien en schoof meteen bij elkaar aan tafel om elkaars ervaringen in het eerste post-Phaedrus jaar te bespreken. Het was voor iedereen als de dag van gisteren dat ze nog met elkaar in de studiebanken zaten en de sfeer zater er dan ook gelijk goed in.Oud-honoursdirecteur professor Jonathan Soeharno had een paar mooie woorden voor Jaar '19 en ook de les dat het gewoon oké is dat wij als Phaedreanen eigenlijk allemaal een beetje nerds zijn. Deze woorden werden met gelach en instemming ontvangen en bood een mooi perspectief voor iedereen op hun honoursjaren. De DiCie nam het stokje van professor Soeharno over en had voor ieder lid een speciaal eigen stukje voorbereid. Het waren ontroerende teksten en de handen konden telkens op elkaar als het tijd was voor de volgende om zijn of haar handtekening onder de honourbul te zetten. 

De leden ontvingen allemaal ook een gaaf jaarboek waarin iedereen vereeuwigd was. Het was hartverwarmend om te zien dat leden zelf het initiatief namen om voor elkaar allemaal nog een speciaal bericht in elkaars jaarboek te zetten. Dit zal ongetwijfeld tot in de lengte der dagen ervoor zorgen dat samen herinneringen kunnen worden opgehaald.

Er wordt gelijk al uitgekeken naar de eerstvolgende Phaedrus reünie!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren