Nieuws

Diploma Uitreiking Jaar '21

Diploma Uitreiking Jaar '21

Zaterdag 13 januari 2024 was het eindelijk zover voor de Phaedreanen uit Jaar ‘21. Zij mochten hun felbegeerde erkenning voor deelname aan het honoursprogramma ontvangen. De Diplomacommissie had een fantastische avond georganiseerd in de prachtig aangeklede theaterzaal van CREA. 

De meegenomen vrienden en familie werden aan elkaar voorgesteld en er werd meteen goed bijgekletst. Sommige oud-studenten hadden elkaar al een tijd niet gezien, dus er was een hoop te bespreken. De sfeer zat er gelijk goed in! Honoursdirecteur Tamar de Waal had een paar mooie woorden voor Jaar ‘21. Met haar welkomstwoord kon de avond beginnen. 

Oud-voorzitters Frank Goossens (Bestuur VII) en Kirsten Meiring (Bestuur VIII) hadden voor alle aanwezigen mooie woorden. Herinneringen werden opgehaald en er werd stilgestaan bij waar iedereen nu mee bezig is. Daarna was het moment voor de oud-student om het certificaat te tekenen en het jaarboek te ontvangen. Tussendoor had de Diplomacommissie nog een aantal leuke intermezzo’s. 

De avond werd bij CREA afgesloten met drankjes en hapjes voor de oud-studenten en de vrienden en familie. Daarna werd het feestje elders nog vervolgd. Het was een geslaagde avond met speciale dank voor de Diplomacommissie.


Het IXe Bestuur

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren