Nieuws

Eerstejaars Pubquiz

Eerstejaars Pubquiz

Trivia? Ja. Triviaal? Zeker niet. Afgelopen donderdag was de dag waarop de nieuwe garde phaedreanen, onder de hoede van hun voorgangers, meedeed aan dewelbefaamde eerstejaars-pubquiz. Zoals gebruikelijk, vond de pubquiz plaats aan de Overtoom, in de Ebeling.

Na kennis met elkaar te hebben gemaakt, was het de hoogste tijd voor de eerstejaars om de eigen kennis op de proef te stellen en wat prangende vagen van de activiteitencommissie te beantwoorden. Zoals de bitterballen bitter waren, was de overwinning zoet, zo voor team de Doperwtjes zelfs letterlijk: zij kregen voor het beantwoorden van een bonusvraag, met complimenten, een fles Salmari. De hoofdprijs was echter (voor)bestemd voor team Victoria, dat met de meeste goede antwoorden, en met een niets minder dan toepasselijke teamnaam, gezegend de eerste prijs wist binnen te slepen.

Onder het genot van een borrel en het gezelschap van net-aangekomen ouderejaars, verliep de avond vreugdevol verder en lijkt het erop dat de nieuwe lichting haar plekje ‘daar bij Phaedrus’ heeft gevonden. De belangrijkste vraag van én over de avond vol vragen – …een succes of niet? – is dan ook zonder twijfel en voorbehoud te beantwoorden.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren