Nieuws

Kantoorbezoek | Houthoff

Kantoorbezoek | Houthoff

Pas op voor de Phaedreanen die naar het kantoorbezoek van Houthoff zijn geweest!

Niet alleen kregen zij een leuke introductie in het kantoorwezen bij Houthoff, ook werd een ware machtsklas gegeven. De machtsklas richtte zich erop de Phaedreanen te leren altijd en overal iedereen te kunnen overtuigen. Spelenderwijs leerden de Phaedreanen de verschillende overtuigingstechnieken onder de knie te krijgen. Hierbij werd ook veel gelachen, want ondanks dat bepaalde technieken enigszins bruut konden overkomen waren ze uitermate effectief. 

Na de machtsklas was er ook nog de gelegenheid in kleine groepjes in gesprek te gaan met de advocaten van Houthoff. Onder het genot van een overheerlijke lunch werden deze gesprekken op informele wijze gevoerd maar wisten de advocaten toch ontzettend veel te vertellen over hun ervaringen en over Houthoff zelf. We zeggen dan ook niets teveel als wij zeggen dat alle Phaedreanen met een compleet beeld van kantoor het pand verlieten. 

Hier hield de geslaagde middag echter nog niet op! Ook aanwezig bij het kantoorbezoek van Houthoff was de Leidse honoursvereniging JHV Themis en na afloop van het kantoorbezoek gingen de Phaedreanen gezamenlijk met de Themianen nog een drankje doen bij Oliver's. Dit was uitermate gezellig en de hoop en verwachting werd uitgesproken dit vaker te doen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren