Nieuws

Phaedrus strikes! Eerstejaars bowlen

Phaedrus strikes! Eerstejaars bowlen

Vanwege coronaperikelen werd de instroom bij Phaedrus dit jaar in twee groepen opgesplitst waardoor een aantal eerstejaars studenten de befaamde Phaedrus Pubquiz moesten missen... Dit kon Het Bestuur natuurlijk niet over zijn kant laten gaan en er werd een speciale tweede welkomstavond georganiseerd om ook de allernieuwste eerstejaars een warm welkom te geven!

Op de bowlingbanen bij Knijn Amsterdam werden de kegels niet ontzien. Regelmatig gaven de borden boven de baan strikes en spares aan. Natuurlijk waren er ook een paar leden voor wie het optuigen van hekjes niet had misstaan. 

Het meest verhit was de strijd tussen h.t. Voorzitter Frank Goossens en h.t. Commissaris Extern Jules Pellegrom. Nadat de eerste ronde voor Goossens was, wist Pellegrom met de allerlaatste worp van de avond de tweede partij naar zich toe te trekken. De heertjes moesten het dus doen met een gelijkspel.

Na afloop werd aan de bar bij Knijn de loop van de bowlingbaan nog geanalyseerd en ook volop de eerste les van Retorica, ratio en recht besproken. De bowling avond markeerde daarme echt de start van het honoursprogramma en de leden gaan ongetwijfeld een bijzondere en prachtige tijd tegemoet bij onze vereniging. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren