Nieuws

10 Jaar Retorica, ratio en recht!

10 Jaar Retorica, ratio en recht!

Woensdag 25 mei 2022 stond in het teken van een bijzonder jubileum, het vak Retorica, ratio en recht bestaat dit jaar tien jaar!!

Dit moest natuurlijk groots gevierd worden en professor Jonathan E. Soeharno was zelfs in de pen geklommen om ervoor te zorgen dat alle huidige leden en alumni aanwezig zouden zijn. "Het is de dag voor Hemelvaartsdag, dus geen excuses", aldus professor Soeharno. Dit bericht was niet aan dovemans oren gericht. De eerstejaars werden na de traditionele boottocht groots onthaald door de oudere Phaedreanen, het feest kon beginnen. De eerstejaars kregen zoals altijd de taak de drankjes rond te brengen en zij kweten zich dit jaar bijzonder ijverig van hun taak. Hiermee kwam de sfeer er al vroeg in en werd het als vanouds gezellig bij de VIIIe Retoricaborrel bij Hannekes Boom (het was alweer drie jaar geleden voor het laatst bij Hannekes). Het was prachtig om jong en oud-Phaedreanen samen te zien en deze traditie zal daarom natuurlijk voortgezet worden in de aankomende jaren!

Dit stuk is niet af zonder professor Soeharno nog kort in het zonnetje te zetten. Met zijn vak Retorica, ratio en recht heeft hij na tien jaar inmiddels een generatie juristen opgeleid in de kunst van de logica en retorica, en velen geslepen tot scherpe juristen. Al deze Honoursstudenten profiteren nog dagelijks van de wijze lessen en praktische doch essentiële vaardigheden die hen in dit vak zijn bijgebracht door professor Soeharno. Een bijzonder jubileum voor de Vereniging maar bovenal voor professor Jonathan E. Soeharno. 

Professor Soeharno, bedankt!

 

Het VIIe Bestuur

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren