Pels Rijcken

Contact

Pels Rijcken
Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
Nederland

jet.vanos@pelsrijcken.nl

werkenbijpelsrijcken.nl

Pels Rijcken

Pels Rijcken

 

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advoca­tuur, is onze bestuurlijk politieke antenne.

 

Meesterschap

Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de over­heid. Maar we werken ook voor commer­ciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechts­zaal. Procederen, pleiten... het echte werk. ­Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken.

 

Ontwikkeling

Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat nog meer belangrijk zijn? Jouw ontwikkeling, vinden wij. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. In onze gedragscode is vastgelegd hoe we dit realiseren. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma 'De Verrijcking' voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

 

Kennismaken

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage , neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

 

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met een van onze recruiters, Jet van Os (06-83267707) of Floor Koch (06-57671842)

 

Bezoek ook onze Instagram- en LinkedInpagina.

Onze sponsoren